Η TTSOLUTIONS δημιουργήθηκε για να “καλύψει” τις αποστάσεις μεταξύ αγοραστή και πωλητή – και το αντίστροφο!

Το TTSOLUTIONS επιτρέπει την ομαλή, εύκολη και αβίαστη διεξαγωγή αγοροπωλησιών, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζονται και υπερκαλύπτοντας προβλήματα όπως:

 • της γνώσης ξένης γλώσσας (αγγλικά, γερμανικά)
 • του φόβου τυχόν απάτης
 • ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης αγορών/πωλήσεων είτε λόγω φόβου είτε λόγω άγνοιας
 • της γνώσης και του τρόπου ΠΩΣ γίνεται μια εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντος

Η TTSOLUTIONS και το εξειδικευμένο δίκτυο μας είναι εδώ για δώσει τις λύσεις!

Αναλαμβάνουμε:

 • την διεκπεραίωση οποιασδήποτε αγοράς σας από το εξωτερικό, είτε αφορά ένα μεμονωμένο αντικείμενο, είτε αγορές χονδρικής.
 • Επικοινωνούμε εμείς με τον πωλητή ή την εταιρεία σύμφωνα με το αίτημα σας, τη ζήτηση προϊόντος που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.
 • συλλέγουμε τις αναγκαίες πληροφορίες του προϊόντος που σας ενδιαφέρει (προδιαγραφές, προσφορές κτλ)
 • προετοιμάζουμε τη οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη συναλλαγή (τιμολόγια, προτιμολόγια, αποστολή, τρόπος αποστολής, χρόνοι παράδοσης κτλ)
 • ανιχνεύουμε το βαθμό επικινδυνότητας της αγοροπωλησίας που επιθυμείτε, ώστε ΑΝ κριθεί αναγκαίο να αποφευχθεί.
 • Ταυτόχρονα και το σημαντικότερο για εσάς: αναζητούμε και διεκδικούμε ακόμα πιο συμφέρουσα προσφορά από αυτή που ενδεχομένως έχετε βρει, ώστε να επωφεληθείτε το μέγιστο από τη συνεργασία σας μαζί μας!

Αντίστροφα:

Έχετε προϊόντα και υπηρεσίες να προσφέρετε, αλλά δεν δύναστε να διαχειριστείτε την εξωστρέφεια?

 • Φροντίζουμε εμείς, αφού συλλέξουμε τις αναγκαίες πληροφορίες από εσάς, να προωθήσουμε στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής οτιδήποτε έχετε διαθέσιμο για πούλημα
 • Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση και καταχώρηση του εκάστοτε προϊόντος σας, με τρόπο “επαγγελματικό” και “διεθνή”, ούτως ώστε να έχει την ανάλογη ανταπόκριση από ενδιαφερόμενους που βρίσκονται στο εξωτερικό.
 • Συγκρίνουμε αυτό που εσείς προσφέρετε με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα, καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση προϊόντος-τιμής, προς όφελός σας.

Για ΟΛΑ τα παραπάνω, η TTSOLUTIONS έχει τη γνώση και μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που εσείς χρειάζεστε και για αγορά αλλά και για πώληση!

Μηδενίζουμε στο ελάχιστο τους «μεσολαβητές» καθώς και τα επιπρόσθετα έξοδα που συνήθως ισχύουν για τις μεγάλες εταιρείες (προσωπικό, μισθοί, αναλώσιμα κλπ), καθότι για τις μεμονωμένες πωλήσεις ή  για μικρές επιχειρήσεις όλα τα παραπάνω αυξάνουν στο μέγιστο τα κόστη σας, με τελικό αποτέλεσμα η προσπάθεια εξωστρέφειας να μην είναι συμφέρουσα.

Με την TTSOLUTIONS, το λύνετε αυτό το πρόβλημα!

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για αυτοκίνητα των εταιριων Audi, Seat, Skoda”

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα αποτελώντας μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγών ανταλλακτικών αυτοκινήτων V.A.G. Παράλληλα το 1985 επεκτάθηκε σε μια νέα ειδικότητα, στα Καθίσματα– Καλύμματα Αυτοκινήτων παντός τύπου Ευρώπης-Αμερικής-Ασίας στις Τρεις Γέφυρες στην Αθήνα.

“Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου Το 2009, η εταιρεία ενώθηκε με τα ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ V.A.G, με σκοπό την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η επιτυχία βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, και στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων μας, κάνοντας συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών αυτοκινήτων, δημιουργώντας έτσι μία πλούσια γκάμα προϊόντων από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων για VW, AUDI, SEAT, SKODA.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάποιο ανταλλακτικό αυτοκινήτου που αναζητείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.”

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με άνετο πάρκινγκ κι εύκολη πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα προϊόντα μας εισάγονται από Ευρωπαϊκές χώρες, περνώντας ποιοτικό έλεγχο από εξειδικευμένους γνώστες του αντικειμένου. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε ποιοτικά μεταχειρισμένα, καινούργια γνήσια ανταλλακτικα καθώς και καινούργια εμπορίου.